1 Naposledy upravil: Klobadysek (14-02-2016 15:49:32)

Téma: Breva 750 a jiné - zkušenosti s aftermarket kompenzátorem

Haló haló,
máte tu někdo zkušenosti s použitím kompenzátoru třeba od Agostiniho, či Mistralu na malém bloku? Na zahraničních fórech to majitelé mají jako první stupeň pro zlepšení výkonových parametrů motoru. Tak by mne zajímalo, jestli jste někdo zpozorovali nějaké zlepšení. Myslím, že podobná věc by se dala i vyrobit. Případně jaký na to máte názor.
http://www.mgcycle.com/index.php?main_p … 69bcc91554

La Brevina

2

Re: Breva 750 a jiné - zkušenosti s aftermarket kompenzátorem

Byť mi tu nikdo nezareagoval na můj dotaz, předpokládám, že majitelů malého bloku je tu i tak povícero a mohlo by je to zajímat. Podělím se proto o mé zkušenosti s čerstvě nainstalovaným kompenzátorem. Neznám princip toho příslušenství a nevím proč by měl tento kus nerezové trubky něco vylepšit, nicméně to opravdu funguje a nárůst kroutícího momentu v hlavním spektru použitelných otáček je znatelný. Tedy žádný placebo efekt, ale motorka opravdu výrazněji tahá za ruce a hlavně nabízí bezprostřednější pocit kroutícího momentu. Takže za mne doporučuji. Pokud to někdo chce koupit, nemusí kupovat v Itálii, prodejce v ČR mohu sdělit na vyžádání.

La Brevina

3

Ahoj, díky za info. Jsem zelenáč, tak jsem nereagoval, ale díky za info o funkci... popřemýšlím o tom...
Limetkka

Breva 750 i.e.

4

Aftermarket kompenzátor môžem tiež len doporučiť.Mám to namontované na Nevade 750ie a kamarát mechanik-motorkár keď to počul stým prvýkrát naštartované tak poznamenal že