Téma: Koupě Stelvia
Zdravím všechny příznivce MG. Jsem tady nový a potřeboval bych pár rad k nákupu Stelvia. Vím, že ročníky do rv 2012 trpí některými konstrukčními vadami stojanu, vaček, izolace elektroinstalace atd. Zajímalo by mě, jestli svolávací akce platí i na bazarové motorky, které dle VINu na akci ještě nebyly? Co jsem našel Stelvia, tak u některých prodejce přímo píše, že svolávačka na vačky už byla udělaná, u některých to není. Budu potřebovat, v případě že koupím Stelvio, které ještě konstrukční úpravu nemá, originální kupní smlouvu? Nebo si vystačím s původní servisní knížkou? Je tam zároveň nějaké riziko, že pokud výměna vaček nebyla prvním majitelem udělaná včas, že se ten problém přenese ještě na jiné díly v motoru?
Jsem ze severní moravy a zajímalo by mě taky, kde Stelvio servisovat - předpokládám, že věci jako olej, svíčky, filtry a vůle ventilů si budu dělat sám.
Vybíral jsem cestovní enduro a Stelvio mě oslovilo nejvíce - asi taky proto, že už jsem 10 let Alfista a GS, SuperTenere nebo V-Strom bych v garáži snášel těžce. Díky za tipy.