1

Téma: První letošní Guzzí výlet do Hořátve

Ahoj přátelé Guzzáci,
jelikož se první letošní Guzzi akce kvapem blíží, je nejvyšší čas dát vědět kdo se chystá a kdo né.
A proto kdo se chystá budeme vyrážet v sobotu ráno. Místo setkání Praha Černý most parkoviště u MC Donaldu a čas ještě upřesníme. Informace o ubytování jsou v kalendáři akcí.
Pište kdo o tom uvažujete.
Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

2

Re: První letošní Guzzí výlet do Hořátve

Já jedu smile

Idea Uno  T5

3

i já to mám poznamenané v kalendářičku velkým písmem!!! smile
tzn. že jedu big_smile

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI CALIFORNIA 1400   أفضل دراجة

4

já jedu taky. už se těším!!!

5 Naposledy upravil: Mittwoch (24-03-2011 20:38:27)

Už jsme 4,parádní... hmm

Idea Uno  T5

6

jak je to se spaním? potřebuji stan?

7

Pokud pocasi tady na severu bude prat,tak se v Podebradech ukazu. Kavicku na kolonade nemuzu odmitnout;-)

Moto Gucci forever aneb bez kvalitní kabelky nikam nejedu....

8

Já přijedu z druhé strany, dopoledne něco mám, těším se

9 Naposledy upravil: Petas (29-03-2011 21:59:19)

Riantini napsal:

Ahoj přátelé Guzzáci,
jelikož se první letošní Guzzi akce kvapem blíží, je nejvyšší čas dát vědět kdo se chystá a kdo né.
A proto kdo se chystá budeme vyrážet v sobotu ráno. Místo setkání Praha Černý most parkoviště u MC Donaldu a čas ještě upřesníme. Informace o ubytování jsou v kalendáři akcí.
Pište kdo o tom uvažujete.
Jirka

Místo je jasné... Čas odjezdu desátá navrhuji, abychom klidnou jízdou po staré dojeli před jedenáctou do Hořátve a odtud s ostatními guzzisty do Poděbrad... kdo bude chtít snídat přijede v půl desáté big_smile !!!

10

jak je to s noclehem? zatím jsem se nic nedověděl...

11

Guarde v kalendáři akcí se podívej a je tam číslo na organizátora Petra Cankáře a ten ti rád všechno řekne.zdar

Idea Uno  T5

12

ach jo... co místo opakovaného dotazu si to přečíst celé, jak píše jiřík v prvním příspěvku, podrobnosti o ubytování jsou v kalendáři, konkrétně je tam spojení na petra caňkáře, který ti řekne vše potřebné...
ti to usnadním - spát se dá v penzionu nad hospodou, kde se bude večer sedět (Na Jízdárně, Hořátev)

13

sakra, zase mě mitwochále předběhl smile

14

Zdravím kolegové, jen bych chtěl upozornit, že akci na náměstí v Poděbradech, kam se chystáte na čumendu pořádá Harley Owners Group a Harley Davidson Club Praha. To jen aby s tím v budoucnu zas někdo neměl nějaký problém....
Petr B.

15

ach jo... tak to jsem rád za odpověď snad tě to nestálo moc sil. moc děkujem...

16

Petr Brábník napsal:

Zdravím kolegové, jen bych chtěl upozornit, že akci na náměstí v Poděbradech, kam se chystáte na čumendu pořádá Harley Owners Group a Harley Davidson Club Praha. To jen aby s tím v budoucnu zas někdo neměl nějaký problém....
Petr B.

Milý Petře,
nevím co Tě vedlo k napsání této poznámky,ale pokud si nepochopil to o co jde tak se Ti to pokusím vysvětlit,scházíme se takto již od roku 1999 našim cílem je po zimě poklábosit a projet se,ale určitě ne v koloně s pořádajícím klubem a nevím kdo by měl mít kvůli tomu "nějaký problém"
Jet na "čumendu" do Poděbrad je každého svobodná vůle.
Mimo jiné,což asi nevíš,se scházíme také pro to,abychom zavzpomínali na našeho kamaráda"Borůvku"(Milana Borovičku),který odpočívá na Hořátevském hřbitově a letos uplyne 10 let od jeho tragické smrti-budiž mu země lehká.
Samosřejmě pokud se budete chtít zúčastnit tak jste vítáni.
Více informací o ubytování a plánovaném průběhu akce v kalendáři.
                                                                                                 Zdraví petrguzzi (Caňkář)

17

Čau Petře,
věřím, že naše telefonické řešení bylo nejjednodužší a zcela osvětlující. Pokud se k Tobě náhodou nedostanu, rozsviť prosím svíčku i za mě.
Zdravím Petr B.

18

Nezapomeňte! Zítra v 9.30-10.00 na Černém Mostě u McDonaldu!

... a je jedno, jestli jste sólisté nebo klubáci, guzzisti nebo neguzzisti, hlavně když nejste prudiči... big_smile

19

Díky všem za hezký víkend, počasí bylo nádherné, prasátko se nakonec taky dodělalo, co víc...
special thanks Honzovi s Ív za zásobování jídlem a rukodělné práce big_smile

20

http://petrguzzi.rajce.idnes.cz/MG_Horatev_2011/#