1

Téma: Boží víkend

Krása, krása, prostě krása! Víkend jak malovaný, Breva  jako vždy v plném nasazení a páč jsem nesehnal zimní pneu tak jsem asi za odměnu objevil kouzlo silnic na Vysočině!! Takovej kousek jako Třešť - Batelov a pak dál na Pelhřimov by museli závidět i na Manu. Tak perfektní povrch a přehledný zatáčky, že jsem to jel celý s otevřenou pusou... No ostudu jsem snad Mandellu neudělal a že v půlce listopadu voškrtám to co tam dole přečnívá,kdo by to tušil??
Co vy, jak jste si to dali?

vysvětlivky: Breva= sportovní model firmy MG

2

Re: Boží víkend

Zdarec. víkend byl skutečně luxusní. V sobotu jsem přehodil těsnění pod víkem ventilů, páč mi Griso začalo kromě hlavní funkce plnit i roli olejové ipregnace na levou botu (holt multifunkční stroj). V neděli jsme pak s manželkou udali děti na hlídání, nastartovali oba stroje a vyrazili jako za starých časů. Projížďka prima, ale na Plzeňsku bylo v úsecích se stromy docela mokro. Takže jsme jeli s respektem a v klidu, ale moc prima. Zapadající slunce, minimální provoz na celkem slušné silnici Kralovice - Rokycany, dva brblající dvouválce, moje holka na silný mašině.... Nádhera.

Až uvidíš žluté grísko, budu asi někde blízko.

3

Krásné hoši závidím, já musel pracovně a rodině plechovkou do Tachova, takže čistá nula sad
Ale moc jsem vám to přál smile
Bylo nádherně a jezdilo toho opravdu mraky!
Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.

4

Opravdu Boží víkend, cukalo to se mnou taky, ale musel jsem se o víkendu věnovat návštěvě

5

Čau Guzzisti!
Zítra budu i já mezi těmi štastlivci, co vlastní stroj Motoguzzi Griso 8V.
Už se těším na jaro a vyjíždky a možná i na Itálii - Alpy.
Čau Mrak

6

Čus, jsem rád, že jste se dohodli.
Koukej dorazit na mikulášskou:))))

Mrak napsal:

Čau Guzzisti!
Čau Mrak

Moto Gucci forever aneb bez kvalitní kabelky nikam nejedu....

7

Mrak napsal:

Čau Guzzisti!
Čau Mrak

Velká gratulace, krása a koukej dorazit mezi nás smile
Jirka

Guzzi na věky a v Mandellu a nikdy jinak!! Táááááák.