1

Téma: Hospoda

Zdravím guzzisty. Tak si tak sedím v jedné ze svých hospod. Je po obědě, koukám na to prostředí tady kolem a nevidím vůbec žádnou prezentaci motoguzzi. Tak si tak po tom obědě myslím, že bych Vás tak jako požádal o spolupráci co by se tak dalo udělat aby byla guzzi vidět v Kolínské hospodě. www.stoleta-kolin.cz

Čus a děkuji za inteligentní návrhy na neinteligentní žádost

2

Re: Hospoda

hospodu máš podle fotek pěknou smile a chceš ji jenom dozdobit něčím guzzím nebo přímo orientovat na moto guzzi? to první zvládnou obrázky, prospekty, cedule a další drobnosti, v druhém případě ji na začátek rovnou přejmenuj, protože stoletá je moc! dej jméno 90letá, to se bude příští rok hodit na oslavu 90tin Moto Guzzi big_smile jinak to je asi na osobní jednání, takhle na foru  je to těžké poradit, když nevidíš reál, nevíš cílovou skupinu, velikost, návštěvnost atd...

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI CALIFORNIA 1400   أفضل دراجة

3

Ahoj. Přejmenovat jí nemůžu, ona to jméno má už sto let, takže je vlasně dvousetletá. Spíš bych to viděl na nějaký cedule, obrázky atd. Něco proberem až se potkáme. Když budete někdo něco mít a k tomu bude ochota půjčit na okopírování, nebo něco i za malý peníz koupím. Přemýšlejte guuuzzisti, JO? Koupím vám panáka

4

já mám supr trika:))))))))))))))))

Moto Gucci forever aneb bez kvalitní kabelky nikam nejedu....

5

gučččči forééééver!!! smile smile smile
kde mám guči tričko? big_smile

MOTO GUCCI  أفضل حقيبة يد   MOTO GUZZI CALIFORNIA 1400   أفضل دراجة

6

Já chci taky triko. Matouši ty stará sketo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Jedno Ti do hospůdky dám:). Ale vopovaž se ho nosit, ptz to je zneuctění značky a tak:)

8

Jojo. Neboj, oblíknu ho nejprsatější servírce a ty budeš chodit povinně na píívo :-)

9

Ahoj Peťo,
takže my doma proberem prospekty co máme a co bude k poslání tak pošlem.Víme kde dělaj Guzzi smaltované cedule.Pak mám ještě doma z krabic od motorek vyřezané Guzzi ovály.To je spíš na auto přepravu.
A co bude ke zkopírování tak vyfotíme, pošlem ti aby sis mohl vybrat.
Takový malý začátek, no a pak přijedem na exkurzi :-)

10

Paráda, díky. Rád to s Váma proberu. Pak to tady pořádně zajíme a zapijem. OK?

11

Petrzadak napsal:

nějak tam nikde nemůžu  najít, že na účet podniku samozřejmě:)))))))))

12

mattua napsal:
Petrzadak napsal:

nějak tam nikde nemůžu  najít, že na účet podniku samozřejmě:)))))))))

To dá rozum