1

(0 odpovědí, posláno do Cestování)

Ahoj,
nejedete někdo letos do Mandella? Jedu ale pokud mne někdo vezme do party rád se připojím. Breva 750

2

(5 odpovědí, posláno do Cestování)

Tak to bohužel nedám, tolik dní volna proste nedostanu. sad

Ahoj,
letos jsem udělal pozitivní zkušenost s nákupem centrálního stojánku na malou Brevu od Massima z Brescie. Ceny od 60E, konkrétně na moji Brevičku za 100E. Dobré zpracování, dodáno včetně srozumitelného návodu na montáž a rychlé zaslání. Takže za mne doporučuji.

Tady je odkaz: http://www.kijiji.it/altri-annunci-utente/15863201

4

(5 odpovědí, posláno do Cestování)

Ahoj, měli jsme v plánu jet, trocha jiná trasa a o den později. Bohužel mi vypadl (nikoliv z okna) parťák a samotnému se mi nechce. Tak bych se možná i přidal. Měli jsem zarezervovaný pokoje za příjemné ceny ve Vercuragu (15 km od Mandela) na pátek a sobotu. Akurát já jezdím poklidnějším tempem na malým bloku, tak abych nezdržoval...

Byť mi tu nikdo nezareagoval na můj dotaz, předpokládám, že majitelů malého bloku je tu i tak povícero a mohlo by je to zajímat. Podělím se proto o mé zkušenosti s čerstvě nainstalovaným kompenzátorem. Neznám princip toho příslušenství a nevím proč by měl tento kus nerezové trubky něco vylepšit, nicméně to opravdu funguje a nárůst kroutícího momentu v hlavním spektru použitelných otáček je znatelný. Tedy žádný placebo efekt, ale motorka opravdu výrazněji tahá za ruce a hlavně nabízí bezprostřednější pocit kroutícího momentu. Takže za mne doporučuji. Pokud to někdo chce koupit, nemusí kupovat v Itálii, prodejce v ČR mohu sdělit na vyžádání.

6

(0 odpovědí, posláno do Moto Guzzi obecně)

15.3. to bylo 95 let co nám založili naši značku. Jak jste to oslavili? Počasí nepřálo projíždce, nebudte chtí zorganizovat něco tento víkend?

Haló haló,
máte tu někdo zkušenosti s použitím kompenzátoru třeba od Agostiniho, či Mistralu na malém bloku? Na zahraničních fórech to majitelé mají jako první stupeň pro zlepšení výkonových parametrů motoru. Tak by mne zajímalo, jestli jste někdo zpozorovali nějaké zlepšení. Myslím, že podobná věc by se dala i vyrobit. Případně jaký na to máte názor.
http://www.mgcycle.com/index.php?main_p … 69bcc91554

Ty tašky vypadaj sympaticky. Je to těžký rozhodování. Bez rámu by to lezlo do zadního kola? No když najdeš tu fotku toho rámu budu vděčnej. Případně bych se na to i podíval jestli někdy uvidíme na nějaké srazu nebo v Praze...

Nad těmi jsem právě uvažoval. Ale nevím, asi jsou moc velké. Jaké používáš ty?

Drazí kolegové,
jsem čerstvým majitelem malé Breviny a pro občasné (vidím to tak 3x do roka ale doufám že častěji) delší výlety s přespáním  a sem tam nějakou tu cestu po Evropě, zvažuji koupi kufrů. Rozhodně je nehodlám mít je nasazené permanentně, neboť se většinou obejdu bez nich a také jezdím dost město, kde by překážely. Vybírat budu z toho, co najdu na trhu z druhé ruky. Nabízí se především robustní Hepco Becker Junior - ve dvou verzích: 30 a 40 litrů. Ty poslední jsou hodně bachraté, esteticky tedy nic moc, ale říkám si když už kufry, tak ať něco poberou  - obzvlášť když se nehodlám smířit se zadním top case. Verze s lakovanými vložkami by byly nejhezčí, ale ty se moc neobjevují. Nebo byste to řešili jinak, např. sedlovými brašnami a pod?