Zdravím Vás.
Pokračování po roce a ujetí cca 5000km:
Před měsícem jsem obul nové pneu Pirelli Angel, moto je již i v zatáčkách pohodové, krátké zatáčky jsou stále problémovější. Tyto pneu opravdu dobře drží i na vodě.
Konečně mohu psát o chování Bellagia na dálnicích v ČR, moto nerozhodí ani časté nerovnosti, díry až do 5 cm hloubky, díry zaflikované, ani nerovnosti příčné nebo podélné, podvozek nerovnosti pěkně žehlí, jako dobré cestovní enduro. Pochopitelně při přejíždění vyjeté koleje je třeba se více soustředit.
Na dálnici konečně lze účelně zařadit 6 rychlostní stupeň a motorku nerozhodí ani silnější boční vítr.
Na rovných úsecích dálnice, to je opravdový zážitek z jízdy za jakékoli rychlosti.
Mé nejdelší denní trasy byly okolo 450 km a úplně stačili dvě 15 minutové přestávky na kafe a tankování.
Za mě je Bellagio vhodné pro cestování, na dálnicích klidně i přes 600km (bez spolujezdce).
Pro to abych mohl občas vyvést manželku, pořídil jsem druhé sedlo Comfort, opravdu je pohodlnější, především pro spolujezdce.
Na závěr bych chtěl potvrdit slogan, co tvrdí že Bellagio klame tělem, je to tak, Bellagio se tváří jako neohrabaný, špatně brzdící, nízký, ač pohodlný custom, nebo chopper (když má přední kolo 18 palcové a zadní 180cm širokou 17),
ve skutečnosti to ale je pohodlná plnohodnotná cestovní motorka (co přitom nemá ani jedno madlo), co má ducha, je sexi, je ve stylu retro, …přitom má pneu jako supersport, skvěle brzdí, jede dobře již od nejnižších otáček, má výborný podvozek, pohodlná je jen pro jezdce.
To je asi vše, co Vám k Bellagiu mohu sdělit.
Ať Vám jezdí vše, co má dvě kola.
Letos jsem srovnal i další guzziny, V9 Bobber a Griso 1200
V9 Bobber - je krásná ve stylu retro, má evidentně silnější motor (850ccm) než má V7, v odpružení jsem nepoznal rozdíl od V7, i díky sedačce hodně tvrdý posez a bohužel jako V7 ve 140 km/h začíná být nervózní (díky podvozku).
Griso 1200 - je také krásná, ale jinak - sportovněji, futuristicky, nadčasově ..., motor 8 ventil točí vysoko a svědčí mu vyšší cestovní rychlost, má výborné nastavitelné odpružení, jako má více guzzin, vč. Bellagia, má sportovnější ergonomii, Griso není nervózní ani v rychlostech nad 180/km/h., sedlo je tužší ale ne tvrdé. Je hodně dobrá.